MUZIEK

MUZIEK OgrintsjoekDe vaak opzienbarend spelende hoboïst Aleksei Ogrintsjoek, vroeger werkzaam bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest en nu bij het Koninklijk Concertgebouworkest, treedt vrijdag 21 april op bij het Belcea Kwartet in het Kwartet KV 370 van Wolfgang Amadeus Mozart en het Kwintet voor hobo en strijkkwartet van Sir Arthur Bliss, inclusief het door de Brit gebruikte Ierse volksliedje. Tussendoor klinkt het Derde strijkkwartet van Dmitri Sjostakovitsj. 21 april 20u15 Kleine Zaal Concertgebouw Amsterdam 020-6718345 Aleksei Ogrintsjoek
MUZIEK OgrintsjoekDe vaak opzienbarend spelende hoboïst Aleksei Ogrintsjoek, vroeger werkzaam bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest en nu bij het Koninklijk Concertgebouworkest, treedt vrijdag 21 april op bij het Belcea Kwartet in het Kwartet KV 370 van Wolfgang Amadeus Mozart en het Kwintet voor hobo en strijkkwartet van Sir Arthur Bliss, inclusief het door de Brit gebruikte Ierse volksliedje. Tussendoor klinkt het Derde strijkkwartet van Dmitri Sjostakovitsj. 21 april 20u15 Kleine Zaal Concertgebouw Amsterdam 020-6718345 Aleksei Ogrintsjoek

OgrintsjoekDe vaak opzienbarend spelende hoboïst Aleksei Ogrintsjoek, vroeger werkzaam bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest en nu bij het Koninklijk Concertgebouworkest, treedt vrijdag 21 april op bij het Belcea Kwartet in het Kwartet KV 370 van Wolfgang Amadeus Mozart en het Kwintet voor hobo en strijkkwartet van Sir Arthur Bliss, inclusief het door de Brit gebruikte Ierse volksliedje.

Tussendoor klinkt het Derde strijkkwartet van Dmitri Sjostakovitsj.

21 april 20u15 Kleine Zaal Concertgebouw Amsterdam 020-6718345