Langer licht

Langer licht Het speelfilmdebuut van David Lammers speelt zich geheel af in Amsterdam-Noord, waar een vader en een zoon in het reine moeten zien te komen met de gevolgen van een auto-ongeluk. Maar de scènes zonder verhaal bevallen het beste. Lammers is een regisseur die je zijn ogen lijkt te lenen. Je ziet iets omdat hij het gezien heeft en dat zijn vaak gebeurtenissen, die net geen mooi, eng of spannend verhaal opleveren., maar van hem wel waarde krijgen. Regie: David Lammers. Met: Raymond Thiry, Dai Carter, Melody Klaver, In: 9 bioscopen. Scene uit de film Langer licht. Raymond Thiry als vader Lucien die een boksschooltje heeft in Amsterdam-Noord (regie David Lammers) Foto A-Film
Langer licht Het speelfilmdebuut van David Lammers speelt zich geheel af in Amsterdam-Noord, waar een vader en een zoon in het reine moeten zien te komen met de gevolgen van een auto-ongeluk. Maar de scènes zonder verhaal bevallen het beste. Lammers is een regisseur die je zijn ogen lijkt te lenen. Je ziet iets omdat hij het gezien heeft en dat zijn vaak gebeurtenissen, die net geen mooi, eng of spannend verhaal opleveren., maar van hem wel waarde krijgen. Regie: David Lammers. Met: Raymond Thiry, Dai Carter, Melody Klaver, In: 9 bioscopen. Scene uit de film Langer licht. Raymond Thiry als vader Lucien die een boksschooltje heeft in Amsterdam-Noord (regie David Lammers) Foto A-Film

Het speelfilmdebuut van David Lammers speelt zich geheel af in Amsterdam-Noord, waar een vader en een zoon in het reine moeten zien te komen met de gevolgen van een auto-ongeluk. Maar de scènes zonder verhaal bevallen het beste. Lammers is een regisseur die je zijn ogen lijkt te lenen. Je ziet iets omdat hij het gezien heeft en dat zijn vaak gebeurtenissen, die net geen mooi, eng of spannend verhaal opleveren., maar van hem wel waarde krijgen.

Regie: David Lammers. Met: Raymond Thiry, Dai Carter, Melody Klaver, In: 9 bioscopen.