CHINEES PORSELEIN

CHINEES PORSELEIN Avonduren in het Rijks Vrijdag avond 21 april is het thema op de Avonduren in het Rijks Blauw! Ultramarijn, kobalt, turkoois, indigo, smalt, hemelsblauw en koningsblauw. Nicoline van de Beek, theatermaakster en Ton van Kempen, kunsthistoricus nemen bezoekers mee langs het Chinese porselein uit de Ming-dynastie, Delfts blauw, lapis lazuliblauw van Johannes Vermeer en een schilderij van Jan Steen waar iemand een blauwtje loopt. Blauw in het Rijks, Rijksmuseum, Jan Luijkenstraat 21 april om 19u en 20u30. Inl www.rijksmuse um.nl/nieuwsenagenda Chinees porselein
CHINEES PORSELEIN Avonduren in het Rijks Vrijdag avond 21 april is het thema op de Avonduren in het Rijks Blauw! Ultramarijn, kobalt, turkoois, indigo, smalt, hemelsblauw en koningsblauw. Nicoline van de Beek, theatermaakster en Ton van Kempen, kunsthistoricus nemen bezoekers mee langs het Chinese porselein uit de Ming-dynastie, Delfts blauw, lapis lazuliblauw van Johannes Vermeer en een schilderij van Jan Steen waar iemand een blauwtje loopt. Blauw in het Rijks, Rijksmuseum, Jan Luijkenstraat 21 april om 19u en 20u30. Inl www.rijksmuse um.nl/nieuwsenagenda Chinees porselein

Avonduren in het Rijks Vrijdag avond 21 april is het thema op de Avonduren in het Rijks Blauw! Ultramarijn, kobalt, turkoois, indigo, smalt, hemelsblauw en koningsblauw. Nicoline van de Beek, theatermaakster en Ton van Kempen, kunsthistoricus nemen bezoekers mee langs het Chinese porselein uit de Ming-dynastie, Delfts blauw, lapis lazuliblauw van Johannes Vermeer en een schilderij van Jan Steen waar iemand een blauwtje loopt.

Blauw in het Rijks, Rijksmuseum, Jan Luijkenstraat 21 april om 19u en 20u30. Inl www.rijksmuse um.nl/nieuwsenagenda