Televisie Overige Films

Behind the Red Door (Matia Karrell, 2002, VS). In betrekkelijk genuanceerd drama wordt fotografe Kyra Sedgwick na jaren weer geconfronteerd met haar steenrijke broer Kiefer Sutherland. Gaandeweg steken de demonen uit het verleden (de dood van hun moeder) en het heden (aids) de kop op. Ook met Stockard Channing. RTL4, 20.30-22.30u., onderbroken door reclame.

Die Drei von der Tankstelle (Wilhelm Thiele, 1930, Dld). Vermaarde, succesrijke Duitse musical waarin pomphouders Willy Fritsch, Heinz Rühmann en Oskar Karlweis de crisisjaren wegzingen. Tot de liedjes behoren Ein Freund, ein guter Freund en Liebling, mein Herz lässt dich grüssen. Morgen, WDR, 9.15-10.45u.

Million Dollar Duck (Vincent McEveety, 1971, VS). Familiefilm van Disney over een eend die eieren met gouden dooiers legt. Zowel gangsters als regering vertonen interesse. Morgen, BBC2, 11.30-13.00u.