Kippenmoord

Ik schreef eerder over Zjirinovski’s kippenfeestje, afgelopen zaterdag. Maar dat het later die nacht zo lelijk uit de hand liep dat wist ik dus niet. Wat gebeurde daar in de VIP-room, waar het puikje van de partij LDPRF was verzameld? ‘Handen af van onze Russische kippen.’ Ja, ja. Ik heb mijn cadeaukip die avond als een gentleman behandeld,

Zjirinovski_0042.jpgIk schreef eerder over Zjirinovski’s kippenfeestje, afgelopen zaterdag. Maar dat het later die nacht zo lelijk uit de hand liep dat wist ik dus niet. Wat gebeurde daar in de VIP-room, waar het puikje van de partij LDPRF was verzameld? ‘Handen af van onze Russische kippen.’ Ja, ja.

Ik heb mijn cadeaukip die avond als een gentleman behandeld, maar liet haar achter in club Slava. Ze leek mij gelukkiger bij haar vriendinnen. Ik hoop dat het goed afliep, dat ze zich niet voor een handjevol graankorrels met dat tuig van de VIP-room inliet, en wens haar verder het allerbeste.

    • Coen van Zwol