Televisie Overige Films

The Perfect Storm (Wolfgang Petersen, 2000, VS). Schamele zwaardvissersboot vaart uit ondanks voorspelde storm van windkracht 12. Computeranimatie brengt overtuigend windvlagen en wolkenkrabberhoge golven in beeld. SBS6, 20.30-23.15u.

The Flintstones in Viva Rock Vegas (Briant Levant, 2000, VS). Flauwe tweede “live action'-film over de tekenfilmhelden gaat terug naar de tijd dat Fred en Barney nog vrijgezellen waren. Mark Addy probeert John Goodman te imiteren en Stephen Baldwin maakt van Barney een Stan Laurel. Veronica, 20.30-22.10u.

* Indecent Proposal (Adrian Lyne, 1993, VS). Mede dankzij de schijnbaar overzichtelijke hamvraag in de plot (“Zou je “het' doen voor een miljoen?“) succesrijke bioscoopfilm. Eenzame tycoon Robert Redford ontregelt met dit onfatsoenlijke voorstel het in financiële nood verkerende echtpaar Demi Moore en Woody Harrelson. Veronica, 22.10-0.15u.