Bigfoot in Tsjernobyl

bigfoot_lg.jpgIk zag het dit weekeind op ORT, Ruslands grootste familiezender. Dus het is waar.

-In de radioactieve naaldwouden rond kerncentrale Tsjernobyl waart een HARIGE MENSAAP rond!!! Hij valt dorpelingen aan die paddestoelen zoeken, ze hebben een primitieve pijl en boog van hem gevonden. De politie heeft de bossen van de Zona herhaaldelijk uitgekamd, maar de VERSCHRIKKELIJKE ZONAMAN verschool zich. Een gemuteerde medewerker van de kerncentrale? Of gewoon een afgedwaalde TSJOETSJOENAA?

-Daags voor de nucleaire ramp op 26 april 1986 hadden werknemers van Tsjernobyl een MOTHMAN-ERVARING!!! Kijk maar hier.

-GREENPEACE presenteert vandaag in Moskou een rapport waaruit blijkt dat niet vierduizend, maar HONDERDDUIZENDEN MENSEN REEDS HEENGINGEN EN MOGELIJK VELE HONDERDDUIZENDEN NOG ZULLEN HEENGAAN door de kernramp!!!

- Maar er is meer. Wist u dat tsjernobyl in het Oekraïens verwijst naar een kruid zeer nauw verwant met alsem, dat overdadig rond de centrale groeit? Lees dan de Bijbel, Openbaring 8:10,11:

En de derde engel blies de bazuin, en er viel een grote ster, brandend als een fakkel, uit de hemel, en zij viel op het derde deel der rivieren en op de bronnen der wateren. En de naam der ster wordt genoemd: Alsem. En het derde deel der wateren werd alsem en velen van de mensen stierven van het water, omdat het bitter geworden was.

ARMAGEDDON nadert. Het is nog niet te laat! Wordt donateur van Greenpeace! 

    • Coen van Zwol