Agenda

Stad Europa

Burgemeesters van twee Nederlandse steden en een Vlaamse stad debatteren morgen vanaf 20.00 uur in het Vlaams-Nederlands Huis deBuren in Brussel. Cohen (Amsterdam), Leers (Maastricht) en Janssens (Antwerpen) praten over Europese identiteit en Europees burgerschap. De zaal is uitverkocht.

Balkenende in Friesland

CDA Fryslân organiseert morgenom 20.00 uur een politieke avond met premier Jan Peter Balkenende. Locatie: Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden.

Schmelzerlezing

Morgenmiddag wordt van 16.00 tot 18.00 in de Haagse sociëteit De Witte de jaarlijkse Schmelzerlezing gehouden, door oud-premier Lubbers en Mgr. Bär. Het CDA organiseerde die lezing in 2001 voor het eerst als eerbetoon aan oud-minister Norbert Schmelzer.

CIA-activiteiten

De onderzoekscommissie van het Europees Parlement ondervraagt aanstaande donderdag Gijs de Vries, terrorismecoördinator van de Europese Unie, over activiteiten van de geheime dienst CIA van in Europa.