www.nrc.nl

Guus Hiddink. 'Feit: bondsbaas Moetko zegt vandaag dat Hiddink twee miljoen euro verdient, plus twee miljoen standaardbonus, en nog veel meer als hij resultaat boekt. En inderdaad, bevestigt Moetko, oligarch Abramovitsj betaalt de rekening. De rijkste man van Rusland zet tevens een privé-jet permanent startklaar op Schiphol, als Guus eens wil kijken hoe het nu gaat met Amkar Perm of Luch-Energia Vladivostok. Het luchtruim wordt dan speciaal voor hem leeggeveegd.' Nog meer geruchten, feiten en weetjes hierover op Coen van Zwols weblog.

Guus Hiddink 22-03-2006, EINDHOVEN. PSV TRAINER GUUS HIDDINK TIJDENS DE WEDSTRIJD TEGEN AZ. FOTO BAS CZERWINSKI
Guus Hiddink 22-03-2006, EINDHOVEN. PSV TRAINER GUUS HIDDINK TIJDENS DE WEDSTRIJD TEGEN AZ. FOTO BAS CZERWINSKI Czerwinski, Bas

www.nrc.nl/moskou

Europa zit vast. Vandaag, in weblog Wereld: 'Een moeizame coalitie in Duitsland, rellen in Frankrijk, een nipte overwinning van Romano Prodi aan het hoofd van een verdeelde linkse alliantie in Italië.' De New York Times schrijft een pittige nieuwsanalyse die in zijn geheel te lezen is op het weblog van redacteur internationale betrekkingen Juurd Eijsvoogel en chef opinie Marc Leijendekker. 'Europa, met zijn hoge arbeidskosten en lage bevolkingsgroei, dreigt niet alleen economische macht te verliezen, maar ook politieke invloed.'

www.nrc.nl/wereld

Bezorgperikelen. Op nextlog uitleg over de bezorging van de zaterdagkrant voor de nextabonnee: 'Het gaat inmiddels veel beter. Maar juist op zaterdag krijgt de Lezersservice veel telefoontjes: waar blijft mijn krant? En dan is-ie nog in aantocht. We hebben het hier over lezers met een nrc.next plusabonnement: next door de week en de NRC op zaterdag.' Ook wordt uit de doeken gedaan waarom de zaterdagkrant een ochtend- noch een avondkrant is.

www.nrc.nl/nextlog