Man graaft menselijke botten op in zijn nieuwe tuin

Een man uit Bergen op Zoom kreeg gistermiddag de schrik van zijn leven toen bij het uitgraven van een nieuw gedeelte van zijn tuin menselijke botten naar boven kwamen. De man schakelde meteen de politie in. Die kwam al snel tot de slotsom dat het vermoedelijk om een skelet ging dat vroeger in een ziekenhuis werd gebruikt. De politie sluit een misdrijf uit, aldus een woordvoerder gisteren.

Een kort buurtonderzoek zorgde al snel voor de voorlopige uitkomst van het politieonderzoek. Volgens omwonenden woonde vroeger iemand in de buurt die in een ziekenhuis werkte. De politie vermoedt dat deze persoon van het skelet afwilde en het heeft begraven. De technische recherche herkende het 'medische skelet', omdat in de botten gaatjes waren geboord en de botten door ijzerdraad bijeen werden gehouden.