Radio Voorkeur

De avonden. Onder meer besprekingen van de roman Een liefde van Dino Buzzati en de film La Ragazza con la valigia van Valerio Zurlini. In het laatste uur een gesprek met fotograaf Hans van der Meer die Europese voetbalvelden van het amateurs heeft gefotografeerd. Zijn expositie is nog tot 8 mei te zien in museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam. 747AM, 21.02 - 23.00u.

Is dit nog wel jazz? Optreden en gesprek van en met cornettist Eric Boeren van de Eric Boeren Guiter band. Waarom wil een kornettist met een “guitar band' aan de slag? Boeren zegt dat hij een fascinatie heeft voor meerlagige muziek en wil met zijn band verschillende contrasten verenigen: onversterkt versus versterkt; ouderwets (dempers, strijkstokken) versus modern (elektronische en digitale vervormers). Radio 4, 0.02-1.00u.

Casa luna. Gesprek met wijkpredikante Tineke Veldhuizen die vertelt over de betekenis van Goede Vrijdag en de betekenis van Pasen. Ze gelooft in reïncarnatie en meent dat uit verschillende passages in de bijbel blijkt dat reïncarnatie binnen het geloof past. Radio 1, 0.04-0.45u.