Huis Elvis te koop op veilingsite eBay

Gelukkig wordt alles wat ooit modern was vanzelf weer mooi. De woonkamer van Elvis Presley bijvoorbeeld. Met de opbrengsten van de hit Heartbreak Hotel kocht Presley in 1956 zijn eerste huis aan de Audubon Drive in Memphis, Tennessee.

Huis Elvis te koop op veilingsite eBay Memphis. Gelukkig wordt alles wat ooit modern was vanzelf weer mooi. De woonkamer van Elvis Presley bijvoorbeeld. Met de opbrengsten van de hit Heartbreak Hotel kocht Presley in 1956 zijn eerste huis aan de Audubon Drive in Memphis, Tennessee. De woning is vanaf vandaag te koop op de veilingwebsite eBay. Belangstellenden hebben dertig dagen de tijd om een bod uit te brengen. De verkoop van het huis, met vier slaapkamers, twee badkamers en een zwembad, wordt mogelijk gemaakt door de Honky Tonk Hall of Fame in Nashville, een grote verzamelaar van Elvis-memorabilia. De taxateur heeft de waarde van het huis geschat op 261.700 Amerikaanse dollar. Elvis verliet het huis toen hij veelvuldig door fans werd lastiggevallen en verhuisde naar Graceland. De bewoner van Graceland, Ruth Brown Moore, verhuisde naar Aubudon Drive. Eind maart werd bekend dat Graceland de status krijgt van historisch monument. Het landgoed is volgens het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Zaken van belang voor alle Amerikanen. Presley kocht Graceland in 1957 voor 111.000 dollar, eveneens met geld dat hij verdiend had met Heartbreak Hotel. Jaarlijks wordt Graceland door ruim 600.000 mensen bezocht. Presley overleed er in 1977 op 42-jarige leeftijd. Meer over Elvis' tijd in het huis aan de Audubon Drive: www.elvistyle.com Foto Mike Brown/Getty The living room of Elvis Presley's former home at 1034 Audubon Drive is seen 12 April, 2006, in Memphis, Tennessee. The home, purchased by the King of Rock 'n Roll in 1956 with earnings from his hit "Heartbreak Hotel," will be placed on eBay for sale at midnight April 14. The online auction, for what is arguably the ultimate piece of Elvis memorabilia, will last for 30 days. Mike Brown/Getty Images/AFP =FOR NEWSPAPER AND TELEVISION USE ONLY=
Huis Elvis te koop op veilingsite eBay Memphis. Gelukkig wordt alles wat ooit modern was vanzelf weer mooi. De woonkamer van Elvis Presley bijvoorbeeld. Met de opbrengsten van de hit Heartbreak Hotel kocht Presley in 1956 zijn eerste huis aan de Audubon Drive in Memphis, Tennessee. De woning is vanaf vandaag te koop op de veilingwebsite eBay. Belangstellenden hebben dertig dagen de tijd om een bod uit te brengen. De verkoop van het huis, met vier slaapkamers, twee badkamers en een zwembad, wordt mogelijk gemaakt door de Honky Tonk Hall of Fame in Nashville, een grote verzamelaar van Elvis-memorabilia. De taxateur heeft de waarde van het huis geschat op 261.700 Amerikaanse dollar. Elvis verliet het huis toen hij veelvuldig door fans werd lastiggevallen en verhuisde naar Graceland. De bewoner van Graceland, Ruth Brown Moore, verhuisde naar Aubudon Drive. Eind maart werd bekend dat Graceland de status krijgt van historisch monument. Het landgoed is volgens het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Zaken van belang voor alle Amerikanen. Presley kocht Graceland in 1957 voor 111.000 dollar, eveneens met geld dat hij verdiend had met Heartbreak Hotel. Jaarlijks wordt Graceland door ruim 600.000 mensen bezocht. Presley overleed er in 1977 op 42-jarige leeftijd. Meer over Elvis' tijd in het huis aan de Audubon Drive: www.elvistyle.com Foto Mike Brown/Getty The living room of Elvis Presley's former home at 1034 Audubon Drive is seen 12 April, 2006, in Memphis, Tennessee. The home, purchased by the King of Rock 'n Roll in 1956 with earnings from his hit "Heartbreak Hotel," will be placed on eBay for sale at midnight April 14. The online auction, for what is arguably the ultimate piece of Elvis memorabilia, will last for 30 days. Mike Brown/Getty Images/AFP =FOR NEWSPAPER AND TELEVISION USE ONLY= AFP

De woning is vanaf vandaag te koop op de veilingwebsite eBay. Belangstellenden hebben dertig dagen de tijd om een bod uit te brengen. De verkoop van het huis, met vier slaapkamers, twee badkamers en een zwembad, wordt mogelijk gemaakt door de Honky Tonk Hall of Fame in Nashville, een grote verzamelaar van Elvis-memorabilia. De taxateur heeft de waarde van het huis geschat op 261.700 Amerikaanse dollar.

Elvis verliet het huis toen hij veelvuldig door fans werd lastiggevallen en verhuisde naar Graceland. De bewoner van Graceland, Ruth Brown Moore, verhuisde naar Aubudon Drive. Eind maart werd bekend dat Graceland de status krijgt van historisch monument. Het landgoed is volgens het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Zaken van belang voor alle Amerikanen. Presley kocht Graceland in 1957 voor 111.000 dollar, eveneens met geld dat hij verdiend had met Heartbreak Hotel. Jaarlijks wordt Graceland door ruim 600.000 mensen bezocht. Presley overleed er in 1977 op 42-jarige leeftijd.

Meer over Elvis' tijd in het huis aan de Audubon Drive: www.elvistyle.com