Theo Bos klaar voor teamsprint

Theo Bos klaar voor teamsprint Bordeaux, 13 april. Theo Bos gisteren tijdens een training bij de wereldkampioenschappen baanwielrennen, gefotografeerd door het frame van zijn fiets. Vandaag, bij het begin van het toernooi in het Velodrome in Bordeaux, plaatste Peter Schep zich voor de finale op het onderdeel puntenkoers. De finale is vanavond. Wereldkampioen Bos komt vanavond in actie op de teamsprint, met Teun Mulder en Tim Veldt. De kwalificaties zijn om zes uur, de finale om acht uur. Nederland is titelfavoriet. Foto AFP An unidentified Dutch rider gets ready for a practice session on the eve of the start of the UCI World Cycling Track Championships in Bordeaux, 12 April 2006. AFP PHOTO / Franck FIFE
Theo Bos klaar voor teamsprint Bordeaux, 13 april. Theo Bos gisteren tijdens een training bij de wereldkampioenschappen baanwielrennen, gefotografeerd door het frame van zijn fiets. Vandaag, bij het begin van het toernooi in het Velodrome in Bordeaux, plaatste Peter Schep zich voor de finale op het onderdeel puntenkoers. De finale is vanavond. Wereldkampioen Bos komt vanavond in actie op de teamsprint, met Teun Mulder en Tim Veldt. De kwalificaties zijn om zes uur, de finale om acht uur. Nederland is titelfavoriet. Foto AFP An unidentified Dutch rider gets ready for a practice session on the eve of the start of the UCI World Cycling Track Championships in Bordeaux, 12 April 2006. AFP PHOTO / Franck FIFE AFP