Slaap-Pod

Met de iHome Clockradio IH5 verovert de iPod ook een plek in de slaapkamer. Deze no-nonsense wekkerradio beschikt over een docking station waarop elk recent podje past. Terwijl de mp3-speler 's ochtends opgeladen aan de dag begint, wordt het baasje van de iPod gewekt met z'n favoriete playlist. De IH5 beschikt over een ingebouwde AM/FM radio en heeft een sleep-functie om weg te dromen met je eigen muziek, in plaats van het eeuwige Gute Nacht Freunde van Met het oog op morgen.

De Clockradio, beschikbaar in zwart en wit, kost 99 dollar en is via ihome.com alleen nog voor Amerikanen te koop. Maar vanaf mei kunnen Nederlandse podfetisjisten ook aankloppen bij speakerfabrikant JBL, die de futuristische On Timewekkerradio voor iPods heeft ontworpen. Een stuk duurder dan de IH5 (299 euro - da's een nieuwe iPod) maar dan staat er tenminste ook echt iets designerigs naast het bed.

Bijbehorende links en meer gadgets op nrc.nl/hebben