Mozart

Mozart Bij zijn langdurige bezoek aan Nederland in 1765 en 1766 logeerde de jonge Mozart aan het Haagse Spui. In het paasweekeinde is aan datzelfde Spui de Mozartdriedaagse met tal van concerten en andere evenementen in de Philipszaal, het Danstheater, De Nieuw Kerk, het Mauritshuis en een Spiegeltent op het Spui. Programmeur Ronald Brautiggam en pianist Melvyn Tan openen de Mozartdriedaagse op 15 april 14u in de Philipszaal. Mozartdriedaagse 15 t/m 17 april Spui Den Haag www.muziekdriedaagse.nl Melvyn Tan

Bij zijn langdurige bezoek aan Nederland in 1765 en 1766 logeerde de jonge Mozart aan het Haagse Spui. In het paasweekeinde is aan datzelfde Spui de Mozartdriedaagse met tal van concerten en andere evenementen in de Philipszaal, het Danstheater, De Nieuw Kerk, het Mauritshuis en een Spiegeltent op het Spui. Programmeur Ronald Brautiggam en pianist Melvyn Tan openen de Mozartdriedaagse op 15 april 14u in de Philipszaal.

Mozartdriedaagse 15 t/m 17 april Spui Den Haag www.muziekdriedaagse.nl