Judoka Van der Geest gaat door tot WK 2009

Amsterdam. Judoka Dennis van der Geest heeft besloten zijn loopbaan voort te zetten tot het jaar 2009. Dan vindt in Rotterdam de WK plaats. Dat betekent ook dat de wereldkampioen bij de Spelen van Peking van de partij zal zijn. Sinds hij vorig jaar september bij de WK de titel in de open klasse won, stond hij wegens een slepende liesblessure niet meer op de mat. Pas sinds twee weken is Van der Geest officieel fit verklaard. Daardoor kan hij volgende maand in Finland deelnemen aan de EK.

Dennis van der Geest (boven) Geest Van Der (TOP) of Netherlands battles Tamerla Timenov of Russia during their final for the open men class at the World Judo Championships in Cairo, 11 September 2005. Geest Van Der won the gold medal after he beating Tamerla Timenov. AFP PHOTO/RABIH MOGHRABI AFP