Fantastic Film Festival

Fantastic Film Festival Op 19 april begint de 22ste editie van het Amsterdam Fantastic Film Festival. Het themaprogramma gaat dit jaar over mockumentary’s en andere films op de grens van documentaire en fictie. Te zien zijn onder meer te zien Dark Side of The Moon, waarin wordt beweerd dat Stanley Kubick de eerste maandlanding in scène zette in een studio in Londen en First on the Moon, waarin de Russen de planeet dertig jaar voor de Amerikanen bereikten. AFFF. 19 t/m 26 april. Cinerama en andere bioscopen rondom het Leidseplein en in het Filmmuseum. Inl. afff.nl

Op 19 april begint de 22ste editie van het Amsterdam Fantastic Film Festival. Het themaprogramma gaat dit jaar over mockumentary’s en andere films op de grens van documentaire en fictie. Te zien zijn onder meer te zien Dark Side of The Moon, waarin wordt beweerd dat Stanley Kubick de eerste maandlanding in scène zette in een studio in Londen en First on the Moon, waarin de Russen de planeet dertig jaar voor de Amerikanen bereikten.

AFFF.

19 t/m 26 april. Cinerama en andere bioscopen rondom het Leidseplein en in het Filmmuseum. Inl. afff.nl