De Storm

De Storm Toneelgroep De Appel speelt De De Storm (1610-1611) van Shakespeare. Regisseur Aus Greidanus houdt het sober: een gele kring op de vloer is het eiland van Prospero, de tovenaar die met zijn watergeest Ariël en zijn slaaf Kalibaan zint op wraak op de broer die hem verbannen heeft. Greidanus haalt de harde tonen in dit poëtische sprookje naar boven, maar eindigt met hoop: Prospero’s rede wint het van zijn woede. Vergeving smoort de wraak. T/m 20 mei Appeltheater, Scheveningen. Inl.: 070-3502200 of www.toneelgroepdeappel.nl. Foto Toneelgroep De Appel

Toneelgroep De Appel speelt De De Storm (1610-1611) van Shakespeare. Regisseur Aus Greidanus houdt het sober: een gele kring op de vloer is het eiland van Prospero, de tovenaar die met zijn watergeest Ariël en zijn slaaf Kalibaan zint op wraak op de broer die hem verbannen heeft. Greidanus haalt de harde tonen in dit poëtische sprookje naar boven, maar eindigt met hoop: Prospero’s rede wint het van zijn woede. Vergeving smoort de wraak.

T/m 20 mei Appeltheater, Scheveningen. Inl.: 070-3502200 of www.toneelgroepdeappel.nl.