BEELDENDE KUNST

BEELDENDE KUNST Spool Spool is de naam van een reeks internationale tentoonstellingen die Stichting Het Consortium het komende jaar gaat organiseren over de kruisbestuiving tussen beeld en geluid van verschillende kunstenaars. Op de eerste aflevering van Spoolis werk te zien van de vijf bekende Britse kunstenaars Tacita Dean, Neil Webb, Lucy Gibson, Imogen Stidworthy en Juan Cruz. Spool (1). T/m 14 mei in kunstenaarsinitiatief Consortium, Veemkade 570, Amsterdam. Vr t/m zo 14-18u. Inl: 06-26118950 en www.consortium-amsterdam.nl
BEELDENDE KUNST Spool Spool is de naam van een reeks internationale tentoonstellingen die Stichting Het Consortium het komende jaar gaat organiseren over de kruisbestuiving tussen beeld en geluid van verschillende kunstenaars. Op de eerste aflevering van Spoolis werk te zien van de vijf bekende Britse kunstenaars Tacita Dean, Neil Webb, Lucy Gibson, Imogen Stidworthy en Juan Cruz. Spool (1). T/m 14 mei in kunstenaarsinitiatief Consortium, Veemkade 570, Amsterdam. Vr t/m zo 14-18u. Inl: 06-26118950 en www.consortium-amsterdam.nl

Spool Spool is de naam van een reeks internationale tentoonstellingen die Stichting Het Consortium het komende jaar gaat organiseren over de kruisbestuiving tussen beeld en geluid van verschillende kunstenaars. Op de eerste aflevering van Spoolis werk te zien van de vijf bekende Britse kunstenaars Tacita Dean, Neil Webb, Lucy Gibson, Imogen Stidworthy en Juan Cruz.

Spool (1). T/m 14 mei in kunstenaarsinitiatief Consortium, Veemkade 570, Amsterdam. Vr t/m zo 14-18u. Inl: 06-26118950 en www.consortium-amsterdam.nl