Be Your Own Pet

Be Your Own Pet De bandnaam wil zoiets zeggen als 'ik ben je hondje niet'. Tieners met gitaren uit Nashville vinden countrymuziek iets voor hun oma's en houden het punkgevoel levend met korte songs, brutale teksten en een zucht naar opwinding. Zangeres Jemina Pearl (18) haalde in Engeland de krantenkoppen toen ze het podium onderkotste voor een optreden, maar volgens de blonde furie moet er meer op haar muziek en minder op haar slechte gewoontes gelet worden. 15 april Nighttown, Rotterdam (Motel Mozaïque) 010-4361210, 17 april Melkweg, Amsterdam 020-5318181 Foto Lex van Rossen 1-3-06; AMSTERDAM. BE YOUR OWN PET T.A.V. ANNELIES KUIPER, NEXT FOTO LEX VAN ROSSEN Rossen, Lex van

De bandnaam wil zoiets zeggen als 'ik ben je hondje niet'. Tieners met gitaren uit Nashville vinden countrymuziek iets voor hun oma's en houden het punkgevoel levend met korte songs, brutale teksten en een zucht naar opwinding. Zangeres Jemina Pearl (18) haalde in Engeland de krantenkoppen toen ze het podium onderkotste voor een optreden, maar volgens de blonde furie moet er meer op haar muziek en minder op haar slechte gewoontes gelet worden.

15 april Nighttown, Rotterdam (Motel Mozaïque) 010-4361210, 17 april Melkweg, Amsterdam 020-5318181