Vechten om de bal in Los Angeles

Vechten om de bal in Los Angeles Los Angeles, 11 april. De Amerikaanse basketballer Jerry Stackhouse van de Dallas Mavericks probeert de bal te beschermen, terwijl Cuttino Mobley van de Los Angeles Clippers bovenop hem ligt. Het duel in het Staples Center in Los Angeles werd gewonnen door de bezoekers, met 75-73. Beide ploegen uit de Western Conference van de NBA hebben zich al geplaatst voor de play-offs. Foto Reuters Dallas Mavericks Jerry Stackhouse (R) tries to control the ball on the floor as Los Angeles Clippers Cuttino Mobley jumps on top of him during the first quarter of NBA basketball action in Los Angeles April 10, 2006. REUTERS/Danny Moloshok
Vechten om de bal in Los Angeles Los Angeles, 11 april. De Amerikaanse basketballer Jerry Stackhouse van de Dallas Mavericks probeert de bal te beschermen, terwijl Cuttino Mobley van de Los Angeles Clippers bovenop hem ligt. Het duel in het Staples Center in Los Angeles werd gewonnen door de bezoekers, met 75-73. Beide ploegen uit de Western Conference van de NBA hebben zich al geplaatst voor de play-offs. Foto Reuters Dallas Mavericks Jerry Stackhouse (R) tries to control the ball on the floor as Los Angeles Clippers Cuttino Mobley jumps on top of him during the first quarter of NBA basketball action in Los Angeles April 10, 2006. REUTERS/Danny Moloshok REUTERS