mode Fashion NL

Op de tentoonstelling Fashion NL: The Next Generation wordt een dwarsdoorsnede gegeven van wat er momenteel gebeurt in de Nederlandse mode.

mode Fashion NL Op de tentoonstelling Fashion NL: The Next Generation wordt een dwarsdoorsnede gegeven van wat er momenteel gebeurt in de Nederlandse mode. „De twee uitersten van de Nederlandse mode hebben elk een eigen zaaltje gekregen. Percy Irausquin toont verleidelijke, knap gemaakte avondjurken [...] de grenzeloze Bas Kosters maakte een chaotische opstelling van onafgewerkte kleding op paspoppen. Deze momentopname is zo breed dat je er eigenlijk niets mee kunt. Het museum lijkt teruggeschrokken voor een keuze.’’ Georgette Koning, 4 april 2006 T/m 5 juni in Gemeentemuseum, Den Haag. Inl. 070-3381111 of www.gemeentemuseum.nl
mode Fashion NL Op de tentoonstelling Fashion NL: The Next Generation wordt een dwarsdoorsnede gegeven van wat er momenteel gebeurt in de Nederlandse mode. „De twee uitersten van de Nederlandse mode hebben elk een eigen zaaltje gekregen. Percy Irausquin toont verleidelijke, knap gemaakte avondjurken [...] de grenzeloze Bas Kosters maakte een chaotische opstelling van onafgewerkte kleding op paspoppen. Deze momentopname is zo breed dat je er eigenlijk niets mee kunt. Het museum lijkt teruggeschrokken voor een keuze.’’ Georgette Koning, 4 april 2006 T/m 5 juni in Gemeentemuseum, Den Haag. Inl. 070-3381111 of www.gemeentemuseum.nl

'De twee uitersten van de Nederlandse mode hebben elk een eigen zaaltje gekregen. Percy Irausquin toont verleidelijke, knap gemaakte avondjurken [...] de grenzeloze Bas Kosters maakte een chaotische opstelling van onafgewerkte kleding op paspoppen. Deze momentopname is zo breed dat je er eigenlijk niets mee kunt. Het museum lijkt teruggeschrokken voor een keuze.'

Georgette Koning, 4 april 2006

T/m 5 juni in Gemeentemuseum, Den Haag. Inl. 070-3381111 of www.gemeentemuseum.nl