Schilderij tegen tv, met uitstraling

Voor wie in de huiskamer vaak een projector gebruikt, is er een projectiescherm dat tevens dienst kan doen als schilderij. En als geluidsdecor.

Verschijningsvorm van de Art Sound Screen Voor wie in de huiskamer vaak een projector gebruikt, is er een projectiescherm dat tevens dienst kan doen als schilderij. En als geluidsdecor.
Verschijningsvorm van de Art Sound Screen Voor wie in de huiskamer vaak een projector gebruikt, is er een projectiescherm dat tevens dienst kan doen als schilderij. En als geluidsdecor.

In de vijftien centimeter dikke kast van de Art Sound Screen gaan drie hoogwaardige luidsprekers schuil van het gerenommeerde Amerikaanse merk Klipsch. Vier kunstenaars maken voor Art Sound Screen doeken, maar de gebruiker kan ook zelf een afbeelding uploaden naar deze firma zodat deze op het doek kan worden aangebracht. Ook het geprinte deel is “akoestisch transparant', dus bij alleen luisteren, komt het (front)geluid uit het “schilderij'.

Ook als het gaat om de schilderijlijst is er volop keuze. Hierdoor kan het gehele kunstwerk uiteindelijk geheel naar eigen wens de juiste uitstraling krijgen, passend bij het interieur van het vertrek waar het komt te hangen.

Het geluid van de Art Sound Screen is fraai. Er is gekozen voor 3-weg luidsprekers voorzien van een 8-inch woofer en een 1-inch tweeter. Deze tweeter is voorzien van de geavanceerde hoorntechniek van Klipsch en zorgt voor een helder “geluidsdecor'. Art Sound Screen wordt geleverd in zes zichtmaten, variërend in formaat van 55 inch tot en met 110 inch. Het kleinste formaat kost 3.995 euro. De grootste 6.395 euro.

www.artsoundscreen.nl

    • Laurens van Aggelen