Muzikaal sieraad

Toch jammer dat het net Valentijnsdag is geweest. Anders was de Kiss mp3-speler van Zakang een prima cadeautje geweest. Deze muziekspeler heeft namelijk de vorm van een hartje en in de bovenkant zijn 23 kleine Swarovski-kristallen verwerkt. Maar ook de oordopjes blinken. Daarmee valt de mp3-speler als een sierraad om de hals te dragen. Weer

KISS_mp3speler.jpgToch jammer dat het net Valentijnsdag is geweest. Anders was de Kiss mp3-speler van Zakang een prima cadeautje geweest. Deze muziekspeler heeft namelijk de vorm van een hartje en in de bovenkant zijn 23 kleine Swarovski-kristallen verwerkt. Maar ook de oordopjes blinken. Daarmee valt de mp3-speler als een sierraad om de hals te dragen. Weer eens wat anders dan een saaie Valentijnskaart of een rode roos. Maar de speler valt natuurlijk ook op een ander moment cadeau te geven.


De mp3-speler weegt slechts 20 gram en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en natuurlijk rood. De speler lijkt het vooral te moeten hebben van een bijzonder uiterlijk. Zo heeft de Zakang-speler geen radio of voice-recorder. Laat staan een videofunctie. Ook het geheugen van de muziekspeler is niet bijzonder groot: 128MB of 1GB. Het is nog niet bekend hoeveel de speler gaat kosten en wanneer die in Nederland te koop is.

    • David Haakman