Even uitrusten bij werken aan dijk

Even uitrusten bij werken aan dijk Prettin. Soldaten van de Duitse Bundeswehr rusten tijdens hun pauze uit in kruiwagens op een dijk nabij de rivier de Elbe. Duitsland heeft het leger ingezet bij het bouwen en versterken van de dijken, om beter bescherming te bieden tegen het hoge water van de Elbe. Op verschillende plaatsen in Duitsland bereikte het waterpeil van de Elbe gisteren het hoogste punt. Foto AP Photo/ Christof Stache Soldiers of the German army Bundeswehr sit in wheelbarrows on a dike during a break near the river Elbe in Prettin, eastern Germany, on Thursday, April 6, 2006. The Elbe river, while it is receding only slowly, has stopped well short of the levels it reached in major flooding in the region four years ago. (AP Photo/Christof Stache) Associated Press