Wordt het Verdonk te heet onder de voeten?

Minister Verdonk wil voorkomen dat er een links kabinet komt. Zou het echter niet zo zijn dat het haar toch te heet onder de voeten wordt? Het zoveelste bewijs van (potentieel) bloed aan haar handen blijkt in zake Syrië waarmee de kwestie Kongo wordt herhaald: oh nee, het waren haar medewerkers van de IND die nu uitgerekend door haar , `adequaat` als altijd, ook zijn uitgezet. Ze heeft het (weer) niet geweten. Voeg daarbij alle andere zaken zoals de al dan niet christelijke homo`s die ze wil(de) terugsturen naar Iran. Verdonk wil Nederland flink opschudden, zegt ze nu, alsof ze dat al niet steeds doet. Hopelijk zal ze nu velen die ze altijd wist te manipuleren inzake haar asielbeleid wakker hebben geschud. Weer probeerde ze mensen zand in de ogen te gooien. Ze zit rechts van Rutte, geeft vol walging af op een eventueel links kabinet maar houdt gelijk de deur open voor een coalitie met de PvdA: een mislukte poging om de hele VVD-aanhang van `links` tot echt rechts op haar hand te krijgen. Dat doet voor haar de deur dicht. Eindelijk wordt duidelijk dat ze ongeloofwaardig is.

    • J. Verniers Arnhem