Viva Zapatero!

Viva Zapatero! „Als onze politici grappen gaan vertellen, dan wordt het tijd dat onze komieken aan politiek gaan doen.” De Italiaanse komiek Sabina Guzzanti maakte een documentaire over president Berlusconi en zijn macht over de media. De film doet op Fahrenheit 9/11-achtige wijze verslag van een lange ronde langs politici, omroepbobo’s, journalisten, theater- en televisiemakers uit binnen- en buitenland. Viva Zapatero! Regie: Sabina Guzzanti. Met: Sabins Guzzanti. In: Kriterion, Amsterdam; Cinerama, Rotterdam. scene uit de documentaire Viva Zapatero FOTO: 1morefilm

„Als onze politici grappen gaan vertellen, dan wordt het tijd dat onze komieken aan politiek gaan doen.”

De Italiaanse komiek Sabina Guzzanti maakte een documentaire over president Berlusconi en zijn macht over de media. De film doet op Fahrenheit 9/11-achtige wijze verslag van een lange ronde langs politici, omroepbobo’s, journalisten, theater- en televisiemakers uit binnen- en buitenland.

Viva Zapatero! Regie: Sabina Guzzanti. Met: Sabins Guzzanti. In: Kriterion, Amsterdam; Cinerama, Rotterdam.