Morrissey

Morrissey Met de Deutsche Grammophone-pastiche op de hoes van zijn nieuwe cd Ringleader of the Tormented lijkt er een niet eerder vertoond gevoel voor humor geslopen in de muziek van Morrissey. ' De altijd in zichzelf gekeerde ex-zanger van The Smiths heeft op 46-jarige leeftijd eindelijk de liefde gevonden, woont nu in Rome en brengt desondanks met songs als Life is a pigsty nog steeds geen florissant beeld van de hem omringende wereld. 10 april 20u Heineken Music Hall, Amsterdam-ZO. 0900-Musichall Foto Yui Mok Morrissey performs on the Main Stage, during the second day of The Carling Weekend : Reading Festival, in Reading, England, Saturday Aug. 28, 2004. ( AP Photo/PA, Yui Mok ) ** UNITED KINGDOM OUT MAGS OUT NO SALES ** Associated Press

Met de Deutsche Grammophone-pastiche op de hoes van zijn nieuwe cd Ringleader of the Tormented lijkt er een niet eerder vertoond gevoel voor humor geslopen in de muziek van Morrissey. '

De altijd in zichzelf gekeerde ex-zanger van The Smiths heeft op 46-jarige leeftijd eindelijk de liefde gevonden, woont nu in Rome en brengt desondanks met songs als Life is a pigsty nog steeds geen florissant beeld van de hem omringende wereld.

10 april 20u Heineken Music Hall, Amsterdam-ZO. 0900-Musichall