Marnix Goossens

Marnix Goossens Marnix Goossens (1967) maakt foto’s van doodgewone dingen – plastic bloemen in een vaasje, maar doet dat zodanig dat bij de kijker een vat aan herinneringen wordt opengetrokken. Op zijn tentoonstelling Diep Licht in het Fries Museum zijn 40 fotowerken uit drie categorieën bijeengebracht: portretten, landschappen en stillevens. De natuur is een steeds terugkerende inspiratiebron, maar verwacht bij Goossens geen spectaculaire vergezichten of ongerepte wildernis. Foto’s van Marnix Goossens t/m 7 mei Fries Museum, Turfmarkt 11, Leeuwarden. Di t/m zo 11-17u.
Marnix Goossens Marnix Goossens (1967) maakt foto’s van doodgewone dingen – plastic bloemen in een vaasje, maar doet dat zodanig dat bij de kijker een vat aan herinneringen wordt opengetrokken. Op zijn tentoonstelling Diep Licht in het Fries Museum zijn 40 fotowerken uit drie categorieën bijeengebracht: portretten, landschappen en stillevens. De natuur is een steeds terugkerende inspiratiebron, maar verwacht bij Goossens geen spectaculaire vergezichten of ongerepte wildernis. Foto’s van Marnix Goossens t/m 7 mei Fries Museum, Turfmarkt 11, Leeuwarden. Di t/m zo 11-17u. Goossens, Marnix

Marnix Goossens (1967) maakt foto’s van doodgewone dingen – plastic bloemen in een vaasje, maar doet dat zodanig dat bij de kijker een vat aan herinneringen wordt opengetrokken. Op zijn tentoonstelling Diep Licht in het Fries Museum zijn 40 fotowerken uit drie categorieën bijeengebracht: portretten, landschappen en stillevens. De natuur is een steeds terugkerende inspiratiebron, maar verwacht bij Goossens geen spectaculaire vergezichten of ongerepte wildernis.

Foto’s van Marnix Goossens t/m 7 mei Fries Museum, Turfmarkt 11, Leeuwarden. Di t/m zo 11-17u.