Leif Ove Andsnes

Leif Ove Andsnes De Noorse pianist Leif Ove Ands nes geeft zondag 9 april in het Concertgebouw een recital in de serie Meesterpianisten. Op het programma staan Vier Stücke op. 32 van Schumann, de Nederlandse première van The shadows of Silence van de Noorse componist Bent Sørensen dat zijn Nederlandse première beleeft, de Sonate nr 31 op. 110 van Beethoven en Schilderijen van een tentoonstelling van Modest Moessorgski. Leif Ove Andsnes 9 april 20u15 Concertgebouw Amsterdam res 020-6718345 herhaling recital op Radio 4 7 mei 20u Leif Ove Andsnes

De Noorse pianist Leif Ove Ands

nes geeft zondag 9 april in het Concertgebouw een recital in de serie Meesterpianisten.

Op het programma staan Vier Stücke op. 32 van Schumann, de Nederlandse première van The shadows of Silence van de Noorse componist Bent Sørensen dat zijn Nederlandse première beleeft, de Sonate nr 31 op. 110 van Beethoven en Schilderijen van een tentoonstelling van Modest Moessorgski.

Leif Ove Andsnes 9 april 20u15 Concertgebouw Amsterdam res 020-6718345 herhaling recital op Radio 4 7 mei 20u