Het hof van Haile

Het hof van Haile Orkater maakt muziektheater over keizer Haile Selassie van Ethiopië. Leopold Witte en Geert Lageveen schreven geen historisch stuk. Hun dictator is opgebouwd uit fragmenten van vele dictators. Hij wordt bezocht door een Noorse journaliste die na maanden wachten voor de deur, snel wordt ingepakt door de keizer. Ricky Koole, als de journaliste, speelt mooi een nuchter meisje dat in de ban raakt van Hailes poëzie. Tegenover haar staat Pierre Bokma als de grillige keizer. Tournee t/m 13/6. Inl.: 020-6060616 en www.orkater.nl. Foto Ben van Duin Hof van Haile Orkater regie:Gijs de Lange tekst en idee:Geert Lageveen & Leopold Witte Spel:Pierre Bokma,Ricky Koole,Geert Lageveen,Leopold Witte,Arend Niks,Tatiana Koleva Duin, Ben van

Orkater maakt muziektheater over keizer Haile Selassie van Ethiopië. Leopold Witte en Geert Lageveen schreven geen historisch stuk. Hun dictator is opgebouwd uit fragmenten van vele dictators. Hij wordt bezocht door een Noorse journaliste die na maanden wachten voor de deur, snel wordt ingepakt door de keizer. Ricky Koole, als de journaliste, speelt mooi een nuchter meisje dat in de ban raakt van Hailes poëzie. Tegenover haar staat Pierre Bokma als de grillige keizer.

Tournee t/m 13/6. Inl.: 020-6060616 en www.orkater.nl.