De Storm

De Storm Toneelgroep De Appel speelt De De Storm van Shakespeare. Regisseur Aus Greidanus houdt het sober: een gele kring op de vloer is het eiland van Prospero, de tovenaar die met zijn watergeest Ariël en zijn slaaf Kalibaan zint op wraak op de broer die hem verbannen heeft. Hubert Fermin, als Prospero, heeft een kalme, beschouwende speelstijl die van zijn tovenaar een mens maakt die de boel bij elkaar wil houden. Prospero’s rede wint het van zijn woede. Vergeving smoort de wraak. T/m 20 mei Appeltheater, Scheveningen. Inl 070-3502200.

Toneelgroep De Appel speelt De De Storm van Shakespeare. Regisseur Aus Greidanus houdt het sober: een gele kring op de vloer is het eiland van Prospero, de tovenaar die met zijn watergeest Ariël en zijn slaaf Kalibaan zint op wraak op de broer die hem verbannen heeft. Hubert Fermin, als Prospero, heeft een kalme, beschouwende speelstijl die van zijn tovenaar een mens maakt die de boel bij elkaar wil houden. Prospero’s rede wint het van zijn woede. Vergeving smoort de wraak.

T/m 20 mei Appeltheater, Scheveningen. Inl 070-3502200.