Crossing the Border

Crossing the Border Fatih Akin maakte een aanstekelijke documentaire over alle soorten oosterse, westerse en gemengde muziek die in Istanbul te horen zijn. De bassist van de Duitse groep Einstürzende Neubauten, Alexander Hacke is nu de gids die op onderzoek gaat naar wat er allemaal voor soorten muziek worden gemaakt in de Turkse stad. Zijn aanstekelijke enthousiasme en grenzeloze nieuwsgierigheid maken hem de ideale bemiddelaar. Crossing the Bridge: The Sounds of Istanbul. In: Pathé Arena, Tuschinski, Amsterdam; Lumière, Maastricht; Lux, Nijmegen. scene uit de film Crossing the Bridge: the Sound of Istanbul

Fatih Akin maakte een aanstekelijke documentaire over alle soorten oosterse, westerse en gemengde muziek die in Istanbul te horen zijn. De bassist van de Duitse groep Einstürzende Neubauten, Alexander Hacke is nu de gids die op onderzoek gaat naar wat er allemaal voor soorten muziek worden gemaakt in de Turkse stad. Zijn aanstekelijke enthousiasme en grenzeloze nieuwsgierigheid maken hem de ideale bemiddelaar.

Crossing the Bridge: The Sounds of Istanbul. In: Pathé Arena, Tuschinski, Amsterdam; Lumière, Maastricht; Lux, Nijmegen.