Protestwonen tegen een tunnel

Protestwonen tegen een tunnel Muiderberg, 5 april. Het natuurgebied Naardermeer wordt de komende maanden bewoond door bekende Nederlanders, uit protest tegen plannen van Rijkswaterstaat om pal langs het natuurmonument een tunnel aan te leggen als onderdeel van een nieuwe snelweg die de A6 en de A9 moet verbinden. Het kabinet neemt daarover binnenkort een besluit. Vereniging Natuurmonument, eigenaar van het gebied, vreest dat de tunnel schade zal toebrengen aan het gebied. Foto NRC Handelsblad, Rien Zilvold naardermeer 04-04-2006 aktie natuurmonumenten : hier wordt niet gebouwd foto rien zilvold
Protestwonen tegen een tunnel Muiderberg, 5 april. Het natuurgebied Naardermeer wordt de komende maanden bewoond door bekende Nederlanders, uit protest tegen plannen van Rijkswaterstaat om pal langs het natuurmonument een tunnel aan te leggen als onderdeel van een nieuwe snelweg die de A6 en de A9 moet verbinden. Het kabinet neemt daarover binnenkort een besluit. Vereniging Natuurmonument, eigenaar van het gebied, vreest dat de tunnel schade zal toebrengen aan het gebied. Foto NRC Handelsblad, Rien Zilvold naardermeer 04-04-2006 aktie natuurmonumenten : hier wordt niet gebouwd foto rien zilvold Zilvold, Rien