Televisie Overige Films

Turner & Hooch (Roger Spottiswoode, 1989, VS). Formule-amusement met Tom Hanks als overdreven nette rechercheur in een Californisch vissersplaatsje en een even karikaturale, onsmakelijk kwijlende hond als diens 'buddy'. Ook met Mare Winningham, Craig T. Nelson. Veronica, 20.30-22.25u., met reclame.

Instinct (Jon Turteltaub, 1999, VS). Anthony Hopkins als bioloog die, na jarenlang verblijf onder de gorilla's in de jungle, gek lijkt te zijn geworden. In zwaar bewaakte inrichting schiet therapeut Cuba Gooding jr. te hulp. Doet steeds aan Silence of the Lambs denken. Ook met Donald Sutherland. SBS6, 20.30-22.30u., onderbroken door reclame.

The Big Hit (Che-Kirk Wong, 1998, VS). Hollywooddebuut van Hongkongse actiefilmveteraan Wong is onbezonnen actiewerkje met Mark Wahlberg als huurmoordenaar die een rijke Japanse studente ontvoert. Veronica, 22.25-24.00u., met reclame.