Militair vliegtuig neergestort in VS

Militair vliegtuig neergestort in VS Dover. Een C-5-militair transportvliegtuig is gisteren op een luchtmachtbasis in de Amerikaanse staat Delaware neergestort, nadat een nog onbekend technisch probleem was ontstaan. Het toestel brak in drieën; de staart ligt 200 meter verderop. Enkele van de zeventien inzittenden zijn gewond geraakt. De C-5 is een van de grootste vliegtuigen ter wereld. Er passen zes Apache-helikopters in (zonder hun motoren). Foto Reuters Emergency crews respond to the scene of a C-5 Galaxy cargo plane that crashed carrying 17 people just short of a runway at Dover Air Force Base in Dover, Del. Monday, April 3, 2006. The military cargo plane headed for Spain developed problems after takeoff and crashed trying to return to Dover Air Force Base early Monday, military officials said. All 17 people aboard survived, though several were injured. (AP Photo/Matt Rourke)
Militair vliegtuig neergestort in VS Dover. Een C-5-militair transportvliegtuig is gisteren op een luchtmachtbasis in de Amerikaanse staat Delaware neergestort, nadat een nog onbekend technisch probleem was ontstaan. Het toestel brak in drieën; de staart ligt 200 meter verderop. Enkele van de zeventien inzittenden zijn gewond geraakt. De C-5 is een van de grootste vliegtuigen ter wereld. Er passen zes Apache-helikopters in (zonder hun motoren). Foto Reuters Emergency crews respond to the scene of a C-5 Galaxy cargo plane that crashed carrying 17 people just short of a runway at Dover Air Force Base in Dover, Del. Monday, April 3, 2006. The military cargo plane headed for Spain developed problems after takeoff and crashed trying to return to Dover Air Force Base early Monday, military officials said. All 17 people aboard survived, though several were injured. (AP Photo/Matt Rourke) Associated Press