Correcties & Aanvullingen

Ex-topmannen

In het bericht Ex-topmannen lang doorbetaald (29 maart, pagina 17) staat dat A. Burgmans vervroegd met pensioen is gegaan als bestuursvoorzitter van Unilever. Burgmans (59) is echter vervroegd teruggetreden als bestuursvoorzitter en gaat in juni van dit jaar met vervroegd pensioen. Hij krijgt tot juni salaris doorbetaald en is thans ‘chairman' van het voedings- en wasmiddelenconcern.

Frans Weisglas

In het artikel Voor VVD'ers valt er straks echt wat te kiezen (30 maart, pagina 3) staat dat Kamervoorzitter Frans Weisglas een strijd tussen Rutte en Veenendaal ‘een aanfluiting’ zou vinden. ‘Dat zou een wedstrijd worden tussen iemand uit de eredivisie en iemand uit de derde klasse onderbond.’ Deze citaten zijn niet van Weisglas, maar van Kamerlid Frans Weekers (VVD).