Voor het pensioen

Voor het pensioen De twee zussen en broer in Thomas Bernhards stuk Voor het pensioen verzwijgen al jaren dat de laatste ooit een hoge functie bij de SS bekleedde. Rechtbankpresident Rudolf Höller viert nog ieder jaar de verjaardag van SS-baas Himmler. Gedrieën zijn zij gedoemd om bij elkaar te blijven in het sombere ouderlijk huis. Clara (Geert de Jong) speelt de stoorzender, Vera (Sacha Bulthuis) de trouwe liplezer van Rudolf (Jules Terlingen) en Rudolf de huistiran. T/m 13 mei Appeltheater, Den Haag. Inl 070-3502200 Foto Serge Ligtenberg Voor het pensioen vlnr) Sacha Bulthuis en Geert de Jong foto Serge Ligtenberg Ligtenberg, Serge

De twee zussen en broer in Thomas Bernhards stuk Voor het pensioen verzwijgen al jaren dat de laatste ooit een hoge functie bij de SS bekleedde.

Rechtbankpresident Rudolf Höller viert nog ieder jaar de verjaardag van SS-baas Himmler. Gedrieën zijn zij gedoemd om bij elkaar te blijven in het sombere ouderlijk huis. Clara (Geert de Jong) speelt de stoorzender, Vera (Sacha Bulthuis) de trouwe liplezer van Rudolf (Jules Terlingen) en Rudolf de huistiran.

T/m 13 mei Appeltheater, Den Haag. Inl 070-3502200