V for Vendetta

V for Vendetta Meeslepend, snel, overdonderend – V for Vendetta draagt in alle opzichten de handtekening van de broers Larry en Andy Wachowski, bekend van de Matrix-trilogie. Het gaat over een gemaskerde man, in een nabije toekomst, die wraak neemt voor wat hem in het verleden is aangedaan. Zijn wraakoefening brengt hem tot in de hoogste regionen van de dictatuur waarin Groot-Brittannië is veranderd na catastrofes: terroristische aanvallen, epidemieën, oorlog. Met: Natalie Portman, Hugo Weaving, Stephen Rea, Stephen Fry, John Hurt. In: 46 bioscopen. scene uit de film v for Vendetta PHOTOGRAPHS TO BE USED SOLELY FOR ADVERTISING, PROMOTION, PUBLICITY OR REVIEWS OF THIS SPECIFIC MOTION PICTURE AND TO REMAIN THE PROPERTY OF THE STUDIO. NOT FOR SALE OR REDISTRIBUTION. Malucelli, Juliana

Meeslepend, snel, overdonderend – V for Vendetta draagt in alle opzichten de handtekening van de broers Larry en Andy Wachowski, bekend van de Matrix-trilogie. Het gaat over een gemaskerde man, in een nabije toekomst, die wraak neemt voor wat hem in het verleden is aangedaan. Zijn wraakoefening brengt hem tot in de hoogste regionen van de dictatuur waarin Groot-Brittannië is veranderd na catastrofes: terroristische aanvallen, epidemieën, oorlog.

Met: Natalie Portman, Hugo Weaving, Stephen Rea, Stephen Fry, John Hurt. In: 46 bioscopen.