Louis Lortie

Louis Lortie De Canadese pianist Louis Lortie, die al jaren geleden furore maakte in ons land, geeft in Rotterdam een pianorecital met muziek van Wagner en Liszt, de schoonvader van Wagner. Van Wagner klinken de ouverture Tannhäuser, de Siegfried Idyll en Feuerzauber uit Die Walküre in pianobewerkingen van Liszt, Rubinstein en Wolf. Van Liszt speelt Lortie ook Vallée d’ Obermann en Grosses Kozertsolo. Louis Lortie: 6 april 20u15 Jurriaansezaal De Doelen Rotterdam Res 010-2171717 Louis Lortie

De Canadese pianist Louis Lortie, die al jaren geleden furore maakte in ons land, geeft in Rotterdam een pianorecital met muziek van Wagner en Liszt, de schoonvader van Wagner.

Van Wagner klinken de ouverture Tannhäuser, de Siegfried Idyll en Feuerzauber uit Die Walküre in pianobewerkingen van Liszt, Rubinstein en Wolf.

Van Liszt speelt Lortie ook Vallée d’ Obermann en Grosses Kozertsolo.

Louis Lortie: 6 april 20u15 Jurriaansezaal De Doelen Rotterdam Res 010-2171717