Ina van Zyl

Ina van Zyl Voor een voetenfetisjist is het een droom: de expositie van de Zuid-Afrikaanse Ina van Zyl (1971) in het Dordrechts Museum. Ze exposeert er aquarellen van schoenen en tassen en geschilderde close-ups van vooral veel voeten: naakt en wulps steken ze uit gouden sandaaltjes. De voeten doemen ook op uit veelkleurige olieverf. Van Zyl is een veelzijdig kunstenaar die excelleert zodra ze een schilderskwast vastheeft. En gelukkig hangen er vooral schilderijen. Ina van Zyl t/m 14 mei in het Dordrechts Museum, Museumstraat 40, Dordrecht. Di t/m zo 11-17u.

Voor een voetenfetisjist is het een droom: de expositie van de Zuid-Afrikaanse Ina van Zyl (1971) in het Dordrechts Museum. Ze exposeert er aquarellen van schoenen en tassen en geschilderde close-ups van vooral veel voeten: naakt en wulps steken ze uit gouden sandaaltjes. De voeten doemen ook op uit veelkleurige olieverf. Van Zyl is een veelzijdig kunstenaar die excelleert zodra ze een schilderskwast vastheeft. En gelukkig hangen er vooral schilderijen.

Ina van Zyl t/m 14 mei in het Dordrechts Museum, Museumstraat 40, Dordrecht. Di t/m zo 11-17u.