Ice Age 2 The Meltdown

Ice Age 2 The Meltdown We hebben een sabeltandtijger, een luiaard en een mammoet het onwaarschijnlijkste vriendentrio uit de prehistorie zien worden in het eerste deel van Ice Age. In deel twee gaan ze vrolijk verder, dansend, vuurtjes stokend en altijd kibbelend. Ditmaal wordt het dal bedreigd door overstroming wegens de opwarming van de aarde. De trektocht van de dieren biedt vooral de gelegenheid om de ‘karakters’ van de drie vrienden reliëf te geven. NL stemmen: Carlo Boszhard, Jack Wouterse, Daphne Bunskoek, Philip Bolluyt, Eddy Zoëy, Tygo Gernandt. In: 189 bioscopen (origineel en NL) Oer-eekhoorn Scrat in een benarde positie in Ice Age 2: The Meltdown Foto Twentieth Century Fox IA2-2 Scrat finds himself in a typically precarious situation. Photo credit: Blue Sky Studios ICE AGE THE MELTDOWN TM & © 2006 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved. Not for sale or duplication. 20th Century Fox

We hebben een sabeltandtijger, een luiaard en een mammoet het onwaarschijnlijkste vriendentrio uit de prehistorie zien worden in het eerste deel van Ice Age. In deel twee gaan ze vrolijk verder, dansend, vuurtjes stokend en altijd kibbelend. Ditmaal wordt het dal bedreigd door overstroming wegens de opwarming van de aarde. De trektocht van de dieren biedt vooral de gelegenheid om de ‘karakters’ van de drie vrienden reliëf te geven.

NL stemmen: Carlo Boszhard, Jack Wouterse, Daphne Bunskoek, Philip Bolluyt, Eddy Zoëy, Tygo Gernandt. In: 189 bioscopen (origineel en NL)