Het Woeden

Het Woeden Het woeden der gehele wereld is een verfilming van de gelijknamige roman van Maarten 't Hart uit 1993, die zich afspeelt in de jaren veertig en vijftig van de vorige eeuw. De film, die werd geregisseerd door Guido Pieters lijdt onder dingen waar we nou juist verlost van leken, zoals de moeizame omzetting van boek naar film, met soms bespottelijke veranderingen. Smaken verschillen en smaken veranderen. Maar ik kan me niet voorstellen dat Het woeden der gehele wereld vroeger een goede film zou zijn gevonden. In: Apollotheater Delft scene uit de film Het woeden der gehele wereld

Het woeden der gehele wereld is een verfilming van de gelijknamige roman van Maarten 't Hart uit 1993, die zich afspeelt in de jaren veertig en vijftig van de vorige eeuw. De film, die werd geregisseerd door Guido Pieters lijdt onder dingen waar we nou juist verlost van leken, zoals de moeizame omzetting van boek naar film, met soms bespottelijke veranderingen. Smaken verschillen en smaken veranderen. Maar ik kan me niet voorstellen dat Het woeden der gehele wereld vroeger een goede film zou zijn gevonden.

In: Apollotheater Delft