7 redenen om uit te gaan

1 uit eten met iens

Cervantes

Gedempte Kattendiep 23, Groningen. (050) 311 18 75, keuken open 17.00-23.00, Spaans, visa, mastercard, pin Categorie: romantisch

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens

Gezellig rommelig Catalaans restaurant. Je kunt kiezen uit een uitgebreid koud of warm tapasmenu. Voor een flinke eter kan deze manier van dineren een vrij dure aangelegenheid worden, ook al ziet het aanbod er prima uit.

Probeer wel wat ruimte over te laten voor de heerlijke tartas op het dessertmenu. Veel Groningers komen hier speciaal voor het terras op de binnenplaats tijdens de zomermaanden.

uitstekend | Zeer uitgebreid gegeten hier, letterlijk als eerste gekomen en als laatste de deur uit. Echt een heerlijke avond gehad, alle tapas waren goed en ook al blijf ik het soms overtrokken prijzen vinden voor deze minihapjes, heerlijk!(06-11-2005 K.E. te Groningen)

goed | De hapjes zijn uitstekend en ook de bediening zou ik een behoorlijk hoog cijfer geven. Ondanks de drukte redelijk relaxt en vriendelijk. Wel zijn de tafeltjes ietwat klein en maakt het restaurant snel een volle indruk (niet intiem tafelen!).(17-08-2005 P.v.d.W. te Groningen)

2 DE KUNSTMARKT

Money

Amsterdam: Auditorium van de Universiteit van Amsterdam (Oude Lutherse Kerk), Singel 411. Door: Marc Spiegler en Olav Velthuis. Aanvang: 20.00. Voertaal Engels. Toegang: 7, 50 euro. Res: www.rightaboutnow.nl