Haas werkt Federer tegen de grond

Haas werkt Federer tegen de grond Miami, 28 maart. Roger Federer krabbelt weer op nadat hij was weggedoken voor een bal van zijn Duitse tegenstander Tommy Haas. De Zwitserse nummer één van de wereld, als eerste geplaatst, won de partij op het tennistoernooi van Key Biscayne met gemak: 6-1 en 6-3. De als zevende geplaatste Argentijn Guillermo Coria werd uitgeschakeld door de ongeplaatste Belg Olivier Rochus: 6-4 en 6-3. Bij de vrouwen bereikte de Française Amelie Mauresmo de kwartfinale door een overwinning op Ana Ivanovic. Ze was in twee sets te sterk: 7-5 en 6-2. Bij de vrouwen slaagde Elena Dementjeva er niet in de laatste zestien te bereiken. De Russische was kansloos tegen de Franse Tatiana Golovin: 6-2 en 6-1. Foto AP Roger Federer of Switzerland gets up after diving for a ball hit by Tommy Haas of Germany at the Nasdaq-100 Open tennis tournament Monday, March 27, 2006 in Key Biscayne, Fla. Federer defeated Haas 6-1, 6-3. (AP Photo/Wilfredo Lee) Associated Press