De Utrechtse kinderboekhandel

“Het Nijntje voelboek van Dick Bruna staat al een tijdje op nummer een“, vertelt Lia Reedijk, eigenaresse van de kinderboekwinkel. “Sinds de opening van het Dick Bruna-huis in februari hebben we veel extra aanloop. Vooral Japanse toeristen die het onderdeel van het Centraal Museum en het Nijntje-pleintje bezoeken, kopen het boekje.“

“Het Nijntje voelboek is een klein verhaaltje voor kinderen vanaf negen maanden. Door de beelden van Nijntje en de voelelementen raken de kinderen in alle staten. Het is zó leuk om te zien hoe kinderen die nog niet eens kunnen praten, in vervoering raken door het aaien van Nijntjes gezicht en oren.“

1 Nijntje voelboek Dick Bruna
2 De gele ballon Charlotte Dematons
3 Spekkie en Sproet en de grote verdwijntruc Vivian den Hollander
4 Het grote boek van Beer en Egel Ingrid en Dieter Schubert
5 Fantasia (deel 2) Geronimo Stilton
6 Job, de ontsnapte gevangene en ander gedoe Marly van Otterloo
7 De dievenbende van Scipio Cornelia Funke
8 Het verraad van Waterdunen Rob Ruggenberg
9 Het mysterie van de nachtwacht Dick Walda
10 Lief- liefde - geliefd Mirjam Oldenhave