Castingdirector richt `musicalband` op

Amsterdam. Castingdirector Job Gosschalk van Kemna Casting lanceert een nieuwe zanggroep. De band, All-Music, bestaat uit vier mannen die musicalnummers zingen. De eerste single van musical-acteurs Oren Schrijver, Edwin Jonker, Jurgen Stein en ex-Idol Joël de Tombe komt uit 3 april. Het gaat om `Seasons of love`, een liedje uit de musical Rent. Liedjesschrijver John Ewbank, bekend van zijn werk voor Marco Borsato, produceert het album van All-Music, dat op 1 mei verschijnt. Gosschalk begeleidt All-Music samen met musicalproducent Robin de Levita.Het idee voor de band ontstond toen Gosschalk audities afnam voor een muziektheaterproductie. ”De jongens zijn misschien niet ongelooflijk bekend bij het grote publiek, maar in de musicalwereld zijn acteurs vaak anoniem. Kwalitatief zijn het echter de grootste allround toptalenten”, aldus de castingdirector.Bandlid Edwin Jonker speelde in musicals als Rent, Copacabana en The lion king en was op tv te zien in onder Trauma 24/7. Oren Schrijver had rollen in onder meer de musicals Les Misérables, Home en Mamma Mia! Jurgen Stein was te zien in onder meer Rent, Elisabeth en The sound of music. Joël de Tombe zat eerder in de boyband All of Us en was in 2003 een van de finalisten van de tv-talentenjacht Idols.