Televisie Overige Films

Signs (M. Night Shyamalan, 2002, VS). Na The Sixth Sense en Unbreakable de derde grote, maar minder stijlvolle film over bovennatuurlijke verschijnselen van regisseur-scenarist-producent Shyamalan. Uitgetreden dominee annex weduwnaar Mel Gibson woont met twee kinderen op afgelegen boerderij. De graancirkels op zijn erf wijzen wel degelijk op een kwaadaardige buitenaardse invasie. SBS6, 20.30-22.30u.

Star Trek: Insurrection (Jonathan Frakes, 1998, VS). Negende aflevering in bioscoopreeks naar tv-serie biedt vertrouwd avontuur onder leiding van 'next generation'-kapitein Jean-Luc Picard (Patrick Stewart). Behelst een door F. Murray Abraham belaagde planeet, waar je eeuwig jong kunt blijven. Veronica, 20.30-22.25u.

Back to Bataan (Edward Dmytryk, 1945, VS). Oorlogsfilm met marine-officier John Wayne als leider van een guerrilla tegen de Japanners op de Filippijnen. Morgen, BBC2, 14.30-16.00u., zw.