Agenda

Leiderschap en politiek

In de Rode Hoed in Amsterdam is vanavond om 20.00 uur een debat over 'Leiderschap in de Politiek' met oud-VVD-leider Hans Wiegel, oud-staatssecretaris en oud-wethouder Hans Kombrink (PvdA) en Tweede-Kamerlid Gerda Verburg (CDA)

Werknemers EU

De Hogere Agrarische School in Den Bosch organiseert vanavond om 20.00 uur een debat met Tweede-Kamerleden van CDA, VVD, PvdA en D66 over het vrije verkeer van werknemers in de EU.

Schiphol

Morgenmiddag om 17.00 uur is er in de Tweede Kamer een spoeddebat over de privatisering van de luchthaven Schiphol. De regeringscoalitie twijfelt nog over de manier waarop de aandelen het beste verkocht kunnen worden.

Wake voor Beckers

In de Domkerk in Utrecht wordt op woensdag van 10.00 tot 12.00 uur een wake gehouden voor de overleden oud-politica Ria Beckers. Om 13.30 uur is er een afscheidsdienst. De begrafenis is in besloten kring.