Alleen even praten

Oscar Kocken maakt zich zorgen, nu hij zoveel e-mails over penisvergroting krijgt

Oscar Kocken Spunk

'Ik ben schandalig groot geschapen', probeerde ik het gesprek een andere wending te geven. Geen succes. Het Poolse meisje zat met opgetrokken knieën op het pluchen kussen tegen de roze geschilderde muur. Door haar zwarte tranen van uitgelopen mascara heen vertelde ze me al zeker drie kwartier zonder onderbreking hoe dolgelukkig ze was dat ik zo anders was dan al die andere mannen, dat het al die andere mannen maar om één ding te doen was, dat al die andere mannen haar behandelden als stront, dat al die andere mannen dit en al die andere mannen dat. En ik lag in mijn boxershort op haar bed. Een potje schandalig groot geschapen te zijn. Zonde van mijn geld.

Flashback: Ik zit achter mijn computer en plots valt het mij op dat de hoeveelheid e-mails met schreeuwerige onderwerpen als ENLARGE YOUR PENIS, FILL YOUR CHICK WITH A BIGGER DICK en MAKE AN ATTRACTION OF YOUR ERECTION in mijn digitale postvakje de laatste tijd enorm in aantal is toegenomen. Dat moet een teken zijn, denk ik. Radeloos knoop ik mijn broek los om de proef op de som te nemen, maar wegens gebrek aan vergelijkingsmateriaal valt daar bijzonder weinig zinnigs over op te merken. Ik raak in paniek. Er zit maar één ding op: een bezoekje aan een kenner. Einde flashback.

En daar stond ik dan. Ik bladerde wat door de geplastificeerde map die me was overhandigd door een dame die me nog het meest aan Miss Piggy deed denken, maar dan in een zwarte leren bikini. Allemaal prentjes van grietjes die volgens de begeleidende tekst stuk voor stuk nog maar zeer pas achttien waren. 'Ik zoek iemand met verstand van piemels', zei ik zo logisch mogelijk.

Miss Piggy keek me een seconde te lang aan en kreeg toen een geheimzinnig lachje op haar vlezige gezicht. 'Deze wordt het.' Ze wees op de foto van een meisje dat me erg betrouwbaar voorkwam. Ietwat dommig, verbaasde ogen, de mond half open en een halfslachtige poging om enigszins opwindend de lens in te staren. 'Deze is wel ehm anders', zei Miss Piggy verontschuldigend. 'Buitenlands?', vroeg ik. 'Ook', antwoordde ze.

Ik haalde mijn schouders op. 'Als ze maar ruimtelijk inzicht heeft.' Miss Piggy knikte bedenkelijk. 'Vijftig euro het uur. Geen seconde langer. En vooraf betalen aa-uu-bee.'

Het Poolse meisje kwam me halen. Ze mompelde haar naam en ik mompelde terug. Ze had kaarsjes op haar kamer. Ik keek om me heen, op zoek naar de wastafel. Ik had wel eens gelezen dat ze met een vochtig washandje altijd eerst je ballen onder handen nemen, dan je voorhuid naar achter halen, met een vlugge beweging de boel onder het randje schoonmaken en dat je dan pas mag. Het had me dus niet nodig geleken om van te voren thuis nog onder de douche te gaan. 'Waar heb je zin in, tijger?', vroeg het meisje met een zwaar accent. Ze trok hetzelfde hoofd als op de foto. Geil, vermoedde ik. 'Zal ik iets uitdoen?', informeerde ze met een lage stem. 'Mwah', deed ik. 'Zal ik je eens lekker verwennen dan?' 'Doe geen moeite.'

'Blowjob?' 'Nee joh. Ik wil gewoon even praten.'

Ze leefde helemaal op. 'Net als in de film!', kirde ze. Ja hoor, net als in de film. Daar gingen we, Paris, Texas ten voeten uit. En ja hoor, ze begon te janken. Net als in de film. Dat ik zo anders was dan andere mannen. Dat andere mannen haar als stront behandelden. En zo voort. Haar make-up liep uit, het dramatisch effect was overweldigend, maar ik wist nog altijd niets. En ondertussen waren we wel al vijfenveertig minuten verder.

Ik keek op de wekkerradio op het nachtkastje. Nog vijf minuten. Er was haast geboden, besefte ik. Nog vier minuten. Ik moest en ik zou te weten komen of onze lieve heer mij nu wel of niet goed geschapen had. Nog drie minuten. 'Geen seconde langer!', denderde Miss Piggy door mijn hoofd. 'Oh oh oh', jammerde het Poolse meisje. Nog twee minuten. Ik trok razendsnel mijn kleren uit. Alleen mijn boxershort hield ik aan. Nog één minuut. 'En al die andere mannen', huilde de Poolse. 'Geen seconde!', gilde Piggy. 'Tadaaaaaaaa!', deed ik. De apotheose: mijn halfslappe pik die uit mijn broek rolde, de ogen van de Poolse die steeds groter werden, de bobbel in haar slipje die zo mogelijk nog groter werd - de bobbel in haar slipje die zo mogelijk nog groter werd!?! - Miss Piggy die plotseling de deur openzwaaide en mijn piemel die in minder dan een seconde slonk tot Pinkeltjeproporties. Ik grabbelde al mijn moed bij elkaar: 'En..?', probeerde ik.

    • Oscar Kocken